Ons team

Identis is een groepspraktijk.

Dat wil zeggen dat wij naast algemene tandartsen ook een team van specialisten in huis hebben. De assistentes zorgen vóór en achter de schermen voor de vlotte organisatie. Op die manier staan wij garant voor een professionele en complete aanpak van mondzorg.

Peter De Gendt

Kroon- en brugwerk, implantoloog

Haline Heymans

Algemeen tandarts

Jozefien Merlevede

Algemeen tandarts

Ellen Zegels

Algemeen tandarts

Line Cuypers

Esthetische en restauratieve tandheelkunde,
algemeen tandarts

Margot Van der Plas

Mondhygiëniste

Amelie Van Wallendael

Algemeen tandarts

Sophie Van Erck

Endodontoloog

Bruno De Carvalho

Parodontoloog

Beste patiënten,

Vanaf heden zijn wij genoodzaakt een tijdelijke patiëntenstop in te voeren voor nieuwe patiënten. Patiënten die de afgelopen 4 jaar niet meer in onze praktijk zijn geweest voor een controle of tandheelkundige behandeling vallen ook onder deze regeling.

We merken dat o.a. door de corona-epidemie er veel tandartsen (vroegtijdig) gestopt zijn, waardoor we bij Identis veel aanmeldingen krijgen voor nieuwe patiënten. Om goede zorg en opvolging te blijven garanderen aan onze bestaande patiënten, hebben we deze noodzakelijke beslissing genomen.

Deze maatregel wordt op regelmatige basis geëvalueerd. Als u wenst, kan u zich via het online inschrijvingsformulier registreren op onze wachtlijst. Uw gegevens worden bijgehouden in een database. Zo kunnen wij u contacteren zodra er een plaats beschikbaar is.

Aanmeldingsdocument nieuwe patiënten

Gelieve dit document in te vullen, en door te mailen naar welkom@identis.be.

Dank voor uw begrip,

Het Identis-team