Over ons

Kwaliteit
U kunt rekenen op een kwalitatieve behandeling. Onze tandartsen, specialisten en assistentes krijgen regelmatig bijscholing. Ook maken we gebruik van de meest moderne materialen en instrumenten. Het werken in collegiaal verband beschouwen wij als een verrijking.    
Overdracht van kennis, inzicht en ervaring dragen bij tot de kwaliteit van uw mondzorg.

Vrije keuze van algemene tandarts
U kiest zelf met welke tandarts u een afspraak wenst. Door de aanwezigheid van meerdere algemene tandartsen proberen wij u zo snel mogelijk verder te helpen.

Tandartsen en specialisten in één team
Indien u op een bepaald moment nood heeft aan een specialist blijft u gewoon in uw vertrouwde omgeving. Uw gegevens worden tijdens een collegiaal overleg besproken, waardoor de specialist uw dossier van A tot Z kent.

Innovatieve aanpak van mondzorg
Naast 7 moderne behandelkamers beschikt onze praktijk over een microscoop, een orthopantomograaf en een cone beam CT- scan. Ook op gebied van intra-oraal scannen als alternatief op klassieke afdrukken, staan we reeds ver.

Innovatieve aanpak van mondzorg
Wij hanteren de strengste hygiene-normen en investeren in de beste materialen.

Beste patiënten,

Vanaf heden zijn wij genoodzaakt een tijdelijke patiëntenstop in te voeren voor nieuwe patiënten. Patiënten die de afgelopen 4 jaar niet meer in onze praktijk zijn geweest voor een controle of tandheelkundige behandeling vallen ook onder deze regeling.

We merken dat o.a. door de corona-epidemie er veel tandartsen (vroegtijdig) gestopt zijn, waardoor we bij Identis veel aanmeldingen krijgen voor nieuwe patiënten. Om goede zorg en opvolging te blijven garanderen aan onze bestaande patiënten, hebben we deze noodzakelijke beslissing genomen.

Deze maatregel wordt op regelmatige basis geëvalueerd. Als u wenst, kan u zich via het online inschrijvingsformulier registreren op onze wachtlijst. Uw gegevens worden bijgehouden in een database. Zo kunnen wij u contacteren zodra er een plaats beschikbaar is.

Aanmeldingsdocument nieuwe patiënten

Gelieve dit document in te vullen, en door te mailen naar welkom@identis.be.

Dank voor uw begrip,

Het Identis-team